Post by tradarelitdal on Feb 20, 2022 15:35:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Egészen a hamburgerszintig tetszett a játék, átszellőztem az első éttermet, de aztán úgy tűnt, minden egyes szint után olyan alacsony vagyok, mint egy pont vagy 5 pont. Minden alkalommal frissítettem, és néztem a dupla érmék hirdetéseit. Még azután is, hogy frissítettem az ajánlott 3 alkalommal, egyre rövidebb lennék, és veszítene. Úgy tűnik, hogy az algoritmus nem működik, és bármit felhasználhat arra, hogy készpénzzel fizessen előleget. Nem történik meg.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkādes spēles fib
Szórakoztató játék. a grafika egyáltalán nem rossz.
Rendben
Eddig jó! tetszik - tetszik!!
Crazy Restaurant 2021 Arkādes spēles suk
Imádom ezt a játékot, de a pekingi kacsa étterem hibázik, és nem engedi, hogy több kacsát főzzek, miután véletlenül megégettem. Elpazaroltam a drágaköveket, hogy folytassam, mielőtt elkezdte csinálni. Eddig 10 és 13 szinten sikerült.
ez egy jó játék élvezd a játékot köszönöm
Ez a játék mostanra nagyszerű, az egyetlen problémám, tudom, hogy szükségünk van hirdetésekre, de minden sokak által elért szint után imádom ezt a játékot, bár nem nehéz drágaköveket szerezni, és más dolgokat is alig várom a frissítésre.
Én és az unokám imádjuk ezt a játékot. Mindketten szeretünk főzni és új ételeket készíteni. Ha igen, akkor ez a játék az Ön számára. 😍🥰🤗
Nagyon klassz játék, könnyű gyémántokat és érméket szerezni, és szórakoztató. Szeretem a karakterek kifejezéseit és a sok szakács közül válogathat, valamint nagyon kedvező árú, ha bármit és ingyen gyémántot szeretne vásárolni a mindennapi videók megtekintéséhez és a ládákhoz is! Megéri!
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркаде zzls
Szép szép játék, szép kinézet, szép főzés
Ez a játék a legvonzóbb
Élveztem a játékot, de csak 5 étterem épült. Azóta hozzáadtak egy 6-ot. De 18-as szinten lefagy
👍
Imádtam a játékot egészen addig, amíg azt nem mondta, hogy a következő pályák fejlesztés alatt állnak! Azt írja, hogy 5+ étterem. Ez 5+2-t jelent! Tényleg csak 7. Egy hét alatt végigjátszottam az egész játékot! Ne töltse le, nagyon csalódott lesz!
55 éves vagyok ízületi gyulladással, és ez nagy kihívást jelent számomra. Még mindig szórakoztató!
élveztem ezt a főzős játékot, ami 5 csillagosról 3 csillagosra változott, mert sikerült minden szintet legyőznöm, és elvégeztem az összes éttermet, csináljak valamit, adj hozzá több éttermet, és újra öt csillagot kap
Nagyon rossz
csodálatos játék szeretem, csak a sebességem.
Tudj meg többet
Imádom ❣️ a játékaidat, kérlek küldj egy új játékot, befejeztem az összes szintet
Élvezi ezt a főzős játékot
Szórakoztató játék
Szép játék, amíg eljutottam az olasz desszertház 21-es szintjéig, olyan nehéz átadni, hogy a torta megég. Nem tudom, hogyan akadályozhatom meg, hogy a torta leégjen, kérlek segítsetek................
Nem a legjobb
Szeretnél csatlakozni
Cooking Yummy-Restaurant Game 아케이드 wmd
A LEGJOBB FŐZŐJÁTÉK !!!!
Nagyon szép játék, amivel valaha játszottam 😍😍😍 Imádom
Ismét egy p2w a gyémántnak. És a frissítések többe kerülnek, ahogy magasabb szintre kerülsz, hogy gyémántvásárlásra kényszerítsenek.
Nagyon rossz
Nagyszerű főzési élmény
Szórakoztató és aktív játék Eddig élvezem !!🤗
Nagyon élvezetes és szeretem a grafikát, csak meg kell nézni egy hozzáadást, ha nincs életed. Az egyes szintek utolsó része nagyon nehéz, napokba telhet, mire megnyeri.
Cooking Yummy-Restaurant Game アーケード ybd
Meghibásodott, és több mint egy hétig nem játszható. Eltávolító, rossz felülvizsgálat megmaradt. A kényszerített hirdetések minden alkalommal, amikor BÁRMIT csinálok, beleértve a KILÉPÉS SZINTET, nem sikerült a saját hibád miatt... ez tényleg szánalmas.
Ez egy nagyszerű játék, ellentétben a többi játékkal, mint ez, nem igazán nehéz, szeretem a slite-könnyűségét.
Most nyitottam meg a játékot. Csak egy kérdésem lenne, hogy ti élelmes játékosok, ez a név Justinra emlékeztetett furcsa videó a baba fincsi fincsi fincsivel Mindjárt megnézem, miről szól ez a játék, de nem tudom miért ez jutott eszembe😬😂😂 oké, most kezdődött a halloween rész elveszett, mert sokszor meg kell ütni a telefont, hogy felfogja, mit csinálsz. Nagyon alig várom, hogy megcsináljam a fagylaltozót, amiről a nyavalyás beszél.