Post by tradarelitdal on Feb 20, 2022 15:32:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ érmék feloldása ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Ez egy jó játék, sok időt elölök vele..
Gyémántokra van szüksége ahhoz, hogy sok szintet teljesítsen, ha elfogy a hirdetések. Eddig majdnem a hamburgeresbe mentem, már nem tudtam, túl hosszú a folyamat.
Valódi pénzt kell költeni a magasabb szinteken való előrelépéshez. Jó móka volt, de nem költhetem el ezt a pénzt
Utálom, hogy vannak véletlenszerű reklámok, amelyek a semmiből jönnek, és nem tudsz elmenekülni. Ha lesznek hirdetések, legalább nem zavarhatja meg a játékot? Ez idegesítő. Az is tény, hogy van legalább 2 másik alkalmazás, amely szó szerint megegyezik ezzel. Miért csináljunk 3-at pontosan ugyanabból??
Szórakozás. A történetben szereplő párbeszédpanelt azonban olyan valakinek kell írnia vagy lefordítania, akinek az anyanyelve nem angol. Kérjük, javítsa ki a párbeszédpanelt. Néhány diáknak semmi értelme. Frissítés. Játszott a játékkal és élvezte. Még pénzt is költött a játékra. A játék ismétlődővé és unalmassá vált. Nincsenek mellékjátékok, amelyek megtörnék az egyhangúságot. Úgy döntöttem, hogy nem szeretem eléggé, hogy továbbra is pénzt tegyek a kasszába, hogy játszhassak.
Tetszik a játék, de sokáig tart, amíg végigcsinálom a játékot. Játszod ezt a játékot újra és újra, mielőtt ténylegesen játszhatnál, kétszer meg kell játszani a rózsaszín csillagokkal. Meg tudnád javítani, hogy igazán élvezhessem ezt a játékot
Nagyon függőséget okoz, így tetszeni fog, bízz bennem. Eleinte kicsit unalmas volt, de most, ha feljutsz néhány szintre, remekül fogod érezni magad 👍
Kérjük, frissítse ezt a játékot. a játék hirtelen kijött magától, amikor látni akartam a hirdetést. néha lejátszás közben a hang hirtelen nem szól
Az eleje baromi tökéletes volt, és nagyon addiktív volt, de a második és harmadik étterem vége volt a legrosszabb...nem volt kedvem törölni a játékot, de ez most csak időszerű volt..mert a fejlődés nulla
Nem tudok csatlakozni az fb-hoz. Mennyi időbe telik😢
Miért olyan nehéz a 11-es szint, 6-szor próbáltam, és még mindig ugyanazon a szinten vagyok, és nem fogok power up-ot vásárolni! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😟
Szórakoztató, de túl sok a hirdetés, és nagyon hosszúak
Érdekes játék könnyű és kis licit kemény szintekkel, tetszik
My Restaurant Cooking Home Аркадни jvzp
Jó
Klassz
My Restaurant Cooking Home Παιχνίδια arcade ulay
Jó kis játék, tetszik, élvezetes...
Nem tetszik, hogy olyan frissítésekre kényszerülsz, amelyek túl sokba kerülnek. Most kezdtem el a játékot, és gyakorlatilag az összes érmémet és gyémántomat új padlóra kell költenem. Nem lehet megkerülni és várni a frissítésre. Kénytelen frissíteni a játék folytatásához. Nagyon nehéz 1 csillagnál többet szerezni a szinteken. Mostanra az összes érmém és gyémántom eltűnt. Nem tetszik az sem, hogy meghatározott sorrendben kell tányérozni az ételeket. Valami szórakoztató játékot akartam, és ez túl frusztráló számomra.
el vagyok keseredve. Amikor látok egy képet erről a játékról, a tetején az étel képei láthatók, és úgy tűnik, hogy ki kell választania azt a képet, amelyet az ügyfél szeretne. Szóval letöltöttem és a játék nem olyan. Mindig látok ehhez hasonló éttermeket, és az első kép, amit láttam, valami mást tenne a játékban. Kár, hogy ugyanaz.
Farm Town Village Build Story Vabaajamängud jrtc
Kiváló szem és kéz koordináció
Szép játék gyerekeknek! Köszönjük, hogy megadtad ezt a játékhirdetést
Túl sok hirdetés
Őszintén szólva imádom ezt a játékot! Könnyű, ugyanakkor nagyon szórakoztató! De a fő probléma az, hogy ennek az alkalmazásnak a megnyitása nagyon sokba kerül 😠 Whyyyyy utálom ezt
Jó elütni az időt, és segít kiélezni az elmédet. Szerintem segíti a memóriát. Néha kihívás is!
Túl sok hirdetése van. Egyszerre 3 reklámot kell nézni.
Unnstal Lehetetlen játszani őrült mennyiségű pénz elköltése nélkül... Kénytelen megnézni a játékokat jutalom nélkül...Emberek, ez egy nagyon pénznyerő játék.
Nagyszerű játék, ha gyors iramú játékot keres.
Bár a játék jó...a rendelés törléséhez kétszeri koppintás lehetőségét át kell tekinteni...esetleg beszúrható egy kérdés, hogy biztos-e benne, hogy törölni akarja..ne feledje, hogy lassú a wifi vagy az adatforgalom... több játékot elvesztettem és elegem lett... emiatt távolítsa el a játékot.
szórakoztató játszani, de amikor csatlakoztatom a Facebook fiókomhoz, mindig azt írja, hogy a játék nem támogatott. kérlek javítsd ki.. el akarom menteni a játékomat
My Restaurant Cooking Home آرکیڈ ydpv
Nagyszerű játék, de csak 2 csillag, mivel lehetetlen 5 percnél tovább játszani – lefagy/összeomlik/elakad a hirdetési hurkokban. Nagy kár, ha működik.
Ez a játék nagyon szép, de most nem fogadja el, hogy játsszak, amikor elindul, 75,0%-ban megáll, majd leáll Miért?? 😢😢El fogom veszíteni az összes gyémántomat, pénzemet és minden szintet???😢😢😢
Eddig jó, csak az nem tetszik, hogy a berendezéshez gyémántot is kell használni!!!